Denne oppskriften er til en person. Så kan du doble og plusse på etter hvor mange man er.
Når fisken kokes i folie dannes det mye god kraft og det trengs ingen saus i tillegg. Enkelt. Og godt.
Dette trenger du pr. person:
•
200 - 300 g torskefilet (du kan også bruke seifilet)
•
1/2 hvitløkfedd, finhakket, eller presset i hvitløkspresse
•
1 ss olje (olivenolje eller maisolje eller hva du har)
Fremgangsmåte:
1. Varm ovnen til 220 grader.
2. Ha litt olje på et stykke alminiumsfolie.
3. Legg fisken på folien.
4. Strø over salt og pepper.
5. Rør hvitløken i smøret og legg det på fiskefileten. Strø over hakket persille.
6. Legg tomatskivene øverst.
7. Pakk folien godt rundt fisken og se at det ikke er rift i folien slik at den gode krafta renne ut.
8. Legg pakken på en stekovnsplate og stek midt i ovnen i 20 minutter.
Jeg har servert poteter til, men ris er faktisk vel så godt. Grønne eller svarte oliven er godt til. De kan også stekes med i pakken om man vil. Noen ekstra oppskårne tomater smaker også godt.