Dette er en lettlaget, enkel suppe. Smaker godt. Sett fram flatbrød til suppa, så er middagen i boks.
Ingredienser for 4 porsjoner:
•
4 kyllingfileter (du kan halvere hvis du vil ha en billigere utgave)
•
2 bokser kokosmelk (ikke av de aller minste boksene)
•
4 limeblader (jeg bruker noen tynne skiver lime for jeg finner aldri limeblader i butikken, eller rett og slett limesaft av 1 lime)
•
1 ss fiskesaus (dette kan du også utelate, hvis du ikke har en flaske med fiskesaus)
•
1 stilk sitrongress (jeg bruker noen dråper sitron)
Fremgangsmåte:
2. Kok opp kokosmelk med lime.
3. Tilsett vann, buljongterning og fiske saus
5. Kok på svak varme i 5- 10 minutter til kyllingen er nesten ferdig.
6. Del chilien i 2 på langs og skrap ut frøene. Skyll den litt under vann (jeg tror den blir litt mildere av det).
7. Hakk chilien i små biter og tilsett den i suppa.
8. Kok suppa videre i 2 minutter.
9. Drypp noen dråper sitron over.
Server suppa med brød eller flatbrød.