Lettvint og godt. Du kan lage retten i en wok, men med en god stekepanne går det helt greit.
Du må skjære opp alle ingrediensene på forhånd. Det sparer deg for det hesblesende arbeidet det er i røre i panna mens du kutter grønnsaker og kylling.
Dette er nok til 4:
•
3 stengler vårløk, du kan også bruke purre
•
Kokt ris og soyasaus serveres til.
Fremgangsmåte:
1. Sett på risen til koking.
2. Begynn med å skjære alle ingrediensene (vent med avokadoen) i strimler, kyllingfilet, squash og vårløk.
3. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne til de blir gyldne.
4. Varm oljen i en wok eller en stekepanne. La det bli godt og varmt.
5. Ha kyllingbitene i panna og stek til de blir gjennomstekt. Det tar noen minutter, 3-4 minutter sånn ca. Du kan steke dem i 2 omganger hvis du syns panna blir for full.
6. Ta kylling opp av panna og sett dem tilside.
7. Ha grønnsakene i panna, squash og vårløk, og stek dette et par minutter mens du rører rundt.
8. Legg så kyllingbitene tilbake i panna og krydre med kanel og ingefær.
9. Del avokadoene i to, ta ut steinen og grav ut fruktkjøttet med en teskje og tilsett i gryta.
10. Smak til med salt og pepper tilslutt og så er det bare å serverer med ris og soyasaus.