Til en enkel middag eller en rask lunch. Godt blir det, bare prøv. Oppskrifta er nok til 2 porsjoner.
Ingredienser:
•
2 skiver brød (du kan gjerne riste dem) eller du kan bruke en baguette
•
1 boks tunfisk i olje (du skal også bruke oljen)
•
1/2 rødløk i tynne ringer
Dressing:
•
1/2 dl majones (hvis du er engstelig for fettet kan du bruke kesam eller matyoghurt, eller en blanding av majones og yoghurt)
•
Olje fra tunfiskboksen, ca 2 - 3 ss
•
1 hvitløkfedd, finhakket
•
2 ss frisk basilikum, hakket
•
Salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte:
2. Visp sammen majonesen med oljen fra tunfiskboksen.
3. Tilsett hakket hvitløk og hakket basilikum.
4. Smak til med salt og pepper og sitronsaft.
Så skal du dandere smørbrødet:
5. Rist brødet hvis du vil.
6. Legg først på noen salatblader på hver skive.
7. Fordel biter av tunfisken over salaten.
8. Legg på ringer av rødløk og strø over kapers.
9. Ha dressingen over tilslutt.
10. Du kan pynte med litt frisk basilikum også.
Må spises umiddelbart.
Velbekomme!