Påskeforrett med appelsin og fetaost

torsdag 21. mars 2013
Kaker  -  Forrett  -  Diverse


En veldig enkel og smakfull forrett. Appelsinene er gode på denne tiden av året og i påska har man kanskje tid og overskudd til å lage forrett...


Dette er nok til 4 stykker:
  •
4 appelsiner

  •
1 rødløk

  •
100 g fetaost (helst ikke de som ligger i lake)

  •
salt

  •
nykvernet pepper

  •
olivenolje


Fremgangsmåte:
   1.
Skrell appelsinene og del den i grove terninger.

   2.
Fordel appelsinbitene på 4 tallerkener



   3.
Skrell og skjær rødløken i tynne, tynne skiver og legg over appelsinbitene.

   4.
Skjær fetaosten i terninger, eller bryt den i biter og legg over.

   5.
Strø litt salt over og ta noen tak med pepperkverna.

   6.
Sprinkle litt god olivenolje over tilslutt.