Denne salaten passer godt til hvit fisk. Den passer veldig godt til seioppskrifta jeg la ut i går, "sei med rødløk". Sammen blir de et spenstig måltid.
Til 4 personer:
•
1 pose frosne grønne bønner. Du kan helt sikkert bruke friske.
Dressing:
•
1/2 sitron, revet skall og saft av den
Fremgangsmåte:
1. Kok opp ca 1/2 l vann. Legg bønnene i vannet og la det koke i 2 minutter (de friske må du kutte endene på før du koker dem). Sil av vannet.
2. Del avokadoene i to. Ta ut steinen. Ta ut fruktkjøttet med en teskje eller fjern skallet og del avokadoene i skiver.
3. Skrell rødløken. Del den i tynne båter.
4. Klipp persillen. Bruk hele potta med persille. Det gir god smak.
5. Bland alt, grønne bønner, avokado og persille i en salatbolle.
6. Lag dressing: Bland alt, olivenolje, sitronskall og saft, salt og pepper.
7. Ha dressingen over salaten, og da er den ferdig til servering.