Her kan du bruke all slags hvit fisk.
Du kan bruke frossenfisk også, men den må være såpass tint at du kan skjære den i mindre biter.
Middagen er klar på 30 minutter og du kan koke ris til, eller servere en grønn salat.
Gryta er veldig enkel å lage og den smaker godt!
Til 2 personer:
•
1 boks hermetiske tomater
Fremgangsmåte:
1. Varm 3 ss olje i en gryte eller en stekepanne med høye kanter (den må ha lokk).
2. Skrell og hakk løken og ha den i gryta.
3. La det hele frese i gryta til løken blir blank.
4. Tilsett de hermetiske tomatene og rør godt sammen.
5. La det koke i 3 - 4 minutter uten lokk.
6. Fjern skinn og bein fra fisken og skjær den i fingertykke biter.
7. Legg fisken i gryta. Strø over salt og pepper og timian.
8. Sett på lokk og la det putre (ikke fosskoke) i 10 - 15 minutter.
9. Strø rikelig med frisk basilikum og persille over og server med kokt ris eller en grønn salat.