Lettvint-pasta

onsdag 21. november 2012
Pasta  -  Lettvint


På 15 minutter har du middagen klar!


Til 4 personer:
  •
2 ss smør eller olivenolje

  •
400 g kjøttdeig

  •
1 squash

  •
5 vårløk

  •
2 fedd hvitløk

  •
400 g penne

  •
10 -12 cherrytomater

  •
salt og pepper


I tillegg er det godt med revet ost og litt frisk, hakket basilikum

Fremgangsmåte:
   1.
Begynn med å sette på vann i en kasserolle til pastaen (penne)

   2.
Når vannet koker har du i pastaen og koker den så mange minutter som det står på pakken.

   3.
Varm smør eller olje i en stekepanne.

   4.
Mens smøret/oljen varmes deler du vårløken i tynne skiver.

   5.
Del squashen i 4 på langs først, og så i skiver.

   6.
Skrell og hakk hvitløkfeddene.

   7.
Ha kjøttdeigen i panna. Hakk den i biter mens den brunes.

   8.
Tilsett squash, vårløk og hvitløk i stekepanna og bland godt. La det stå og steke til pastaen er ferdig.

   9.
Bland alt (pasta og kjøttdeigblanding) i en serveringsbolle.

10.
Del cherrytomatene i 2 og bland dem i.

11.
Strø over hakket frisk basilikum.

12.
Riv ost og sett på bordet.