Fruktsalat

søndag 28. oktober 2012
Dessert


Lag salaten slik at den kan stå og trekke litt før den skal spises.
Her bruker jeg ananas og mandariner fra boks. Det gir kjempegod saft!

La bananen vente til like før servering før du deler den opp og har den i, ellers kan den lett bli brun.

En fin dessert å lage til mange. Hvis du dobler oppskrifta mi så har du dessert nok til 12 stykker.


  •
1 boks ananas ca 250 g

  •
1 boks mandariner (denne boksen er ganske liten)

  •
All saft fra boksene

  •
300 g blå druer (jeg deler dem i to og fjerner steinene)

  •
1 appelsin

  •
1 eple

  •
1 dl appelsinjuice

  •
2 ts sukker

  •
1 - 2 bananer

  •
50 valnøtter

  •
Litt rosiner


Fremgangsmåte:
   1.
Del ananas, appelsin (skrell den først) og eple (skrellet) i små biter, jo mindre jo bedre.

   2.
Del druene i to og fjern steinene.

   3.
Ha alt i en serveringsbolle, men vent med å dele og tilsette bananen til like før servering.


Salaten kan serveres med is eller krem til, men jeg syns den smaker aller best uten noe til tilbehør.