Denne oppskrifta tror jeg at jeg har fått av kantine-Jacob (du må være fra Namsos for å skjønne akkurat det).
Jeg har laget den mange ganger.
Litt søt smak på sausen faktisk, men den er god. Du bruker stort sett ingredienser du har i skapet fra før, unntatt fisken.
Server en salat til og litt ris, så er middagen klar.
Dette trenger du til 4:
•
Litt olje eller smør til å smøre forma
•
2 dl kremfløte (ikke bruk lettvarianten her, da sprekker sausen)
•
2 ss olje (jeg bruker det jeg har av oliven-, mais-, raps- eller solsikkeolje)
Fremgangsmåte:
1. Varm ovnen til 200 grader.
2. Smør en ildfast form med litt smør eller olje.
3. Legg fiskefileten i forma (du trenger ikke salte og pepre fisken).
4. Bland resten av ingrediensene (fløte, eddik, olje, ketchup, sennep, karri og salt) i en bolle og rør det hele sammen.
6. Steks midt i ovnen i 40 minutter.
Server med kokt ris og en enkel salat. Du kan gjerne ha mais i salaten, det smaker godt til den litt søte sausen på fisken.